Tilberedning
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788791569975
| Forlag | Fødevarestyrelsen |
|---|---|
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Naturvidenskab, div. |
| Ekspedition | IHSD |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 31 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 1. jan. 2005 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 4 |
| ISBN-13 | 9788791569975 |
| ISBN-10 | 8791569974 |
| EAN | 9788791569975 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
