Tiden, vi spiser
85,00 kr
På lager
ISBN
9788793119307
Det siges ofte, at danskernes spisevaner har ændret sig med færre måltider og mindre socialt samvær omkring spisningen. Der er imidlertid kun få undersøgelser, der har set nærmere på, hvornår og hvor meget tid danskerne bruger på at spise, hvornår på dagen man spiser, om familien spiser sammen, og om der er nogen sammenhæng mellem spisevaner, motion, overvægt og helbredstilstand. For at belyse disse spørgsmål anvendes oplysninger fra Rockwool Fondens Forskningsenheds tids- og forbrugsundersøgelse fra 2008/09 dækkende 10.000 danskeres daglige aktiviteter tillige med oplysninger om deres sundhedstilstand.
Forfatter | Jens Bonke |
---|---|
Forlag | Rockwool Fondens Forskningsenhed |
Thema koder | 21. århundrede, 2000 til 2100, Danmark, Fødevaresikkerhed og drikkevaresikkerhed, Kulturstudier: mad og samfund |
Varegruppe | Samfund, div. |
Ekspedition | SDUF |
Udgivelsesdato | 7. mar. 2016 |
Sideantal | 59 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 7. mar. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793119307 |
ISBN-10 | 8793119305 |
EAN | 9788793119307 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |