Fra sagogrød til smoothie

Af: Inger Abildgaard
198,75 kr
På lager
ISBN
9788793604889
Fra sagogrød til smoothie – På opdagelsesrejse i danskernes madvaner fra 1940’erne til i dag er en appetitlig fortælling om danskernes madhistorie fra 1940 til i dag.  Hvad skal vi spise – fra 1940’erne til i dag er en rigt illustreret bog, som blandt andet fortæller, hvorfor vi dypper vores pomfritter i remoulade eller blander karry i den jævnede sovs til kødboller. Hvorfor skal der proppes æbler i andestegen, og hvorfor skal flødeisen pludselig smage af lakrids?   I 40’erne og 50’erne spiste vi tarteletter. I 60’erne lunede vi de franske kartofler på radiatoren og serverede dem til stegen med brun sovs. Ti år senere stod den på landgangsbrød, rejecocktails og ostefondue. I 80’erne fik vi pastasalat og lørdagskylling, mens vi i 90’erne spiste lasagne, og stegen blev serveret med flødekartofler. I det nye årtusinde kom der skyr på morgenbordet, og vi begyndte at langtidshæve vores brød og spise hummus og rucula. I 10’erne kommer der lakrids i maden, vi dyster om at bage de flotteste kager og køber i stigende grad økologisk. I supermarkederne vokser udbuddet af plantebaserede varer, og det samme gør udvalget af laktose- og glutenfri produkter. 
Specifikationer
Undertitel På opdagelsesrejse i danskernes madvaner fra 1940’erne til i dag
Forfatter Inger Abildgaard
Forlag Strandberg Publishing
Indbinding Indbundet
Thema koder Mad og drikke osv.
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. nov. 2019
Sideantal 172
Bredde 194
Højde 238
Dybde 18
Vægt 618
Første udgave 0
Oplagsdato 20. nov. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788793604889
ISBN-10 8793604882
EAN 9788793604889
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.