Fra sagogrød til smoothie
0,00 kr
Forventes at udkomme i uge 48
ISBN
9788793604889
Fra sagogrød til smoothie – På opdagelsesrejse i danskernes madvaner fra 1940’erne til i dag er en appetitlig fortælling om danskernes madhistorie fra 1940 til i dag. Hvad skal vi spise – fra 1940’erne til i dag er en rigt illustreret bog, som blandt andet fortæller, hvorfor vi dypper vores pomfritter i remoulade eller blander karry i den jævnede sovs til kødboller. Hvorfor skal der proppes æbler i andestegen, og hvorfor skal flødeisen pludselig smage af lakrids? I 40’erne og 50’erne spiste vi tarteletter. I 60’erne lunede vi de franske kartofler på radiatoren og serverede dem til stegen med brun sovs. Ti år senere stod den på landgangsbrød, rejecocktails og ostefondue. I 80’erne fik vi pastasalat og lørdagskylling, mens vi i 90’erne spiste lasagne, og stegen blev serveret med flødekartofler. I det nye årtusinde kom der skyr på morgenbordet, og vi begyndte at langtidshæve vores brød og spise hummus og rucula. I 10’erne kommer der lakrids i maden, vi dyster om at bage de flotteste kager og køber i stigende grad økologisk. I supermarkederne vokser udbuddet af plantebaserede varer, og det samme gør udvalget af laktose- og glutenfri produkter.
| Undertitel | På opdagelsesrejse i danskernes madvaner fra 1940’erne til i dag |
|---|---|
| Forfatter | Inger Abildgaard |
| Forlag | Strandberg Publishing |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Mad og drikke osv. |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 20. nov. 2019 |
| Sideantal | 172 |
| Bredde | 194 |
| Højde | 238 |
| Dybde | 18 |
| Vægt | 618 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 20. nov. 2019 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788793604889 |
| ISBN-10 | 8793604882 |
| EAN | 9788793604889 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





