En fremtid med tang
25,00 kr
På lager
ISBN
9788793711167
Folk fra hele verden arbejder med at finde nye måder at bruge tang. Der findes stoffer fra tang i rigtig mange ting der bruges i hverdagen. Det er stivelse fra tang der giver kakaomælk, tandpasta og mayonnaise den rigtige konsistens. Tang bruges også til dyrefoder, og man kan spise tang som en grøntsag fra havet.
Bøgerne er udgivet i samarbejde med Algecenter Danmark. Centret arbejder for udvikling af bæredygtig dyrkning og udnyttelse af tang i Danmark og internationalt. Centeret er en platform for forskning, formidling og erhvervssamarbejde startet i 2010 af Aarhus Universitet, Kattegatcenteret og Teknologisk Institut.
Bøgerne er udgivet i samarbejde med Algecenter Danmark. Centret arbejder for udvikling af bæredygtig dyrkning og udnyttelse af tang i Danmark og internationalt. Centeret er en platform for forskning, formidling og erhvervssamarbejde startet i 2010 af Aarhus Universitet, Kattegatcenteret og Teknologisk Institut.
Undertitel | Vild med Viden FOKUS Nr. 16 |
---|---|
Forfatter | Lone Thybo Mouritsen |
Forlag | Epsilon.dk |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: fisk og livet i havet, Fagbøger for børn og unge: økosystemer |
Varegruppe | Fagbøger for børn |
Ekspedition | EXT |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2019 |
Sideantal | 16 |
Bredde | 105 |
Højde | 148 |
Dybde | 3 |
Vægt | 34 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 1. jul. 2019 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Vild med Viden FOKUS |
ISBN-13 | 9788793711167 |
ISBN-10 | 8793711166 |
EAN | 9788793711167 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |