Georgisk Mad

Af: Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen
228,75 kr
POD 3 - 6 dages lev. tid
ISBN
9788799340828
"Georgisk Mad" er den første georgiske kogebog på dansk. Den indeholder opskrifter på en lang række traditionelle, georgiske retter og en introduktion til landets historiske og kulturelle baggrund - ikke mindst landets drikke- og madkultur.

Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.
Specifikationer
Forfatter Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen
Forlag Forlaget Findes
Indbinding Paperback
Product Type paperback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. dec. 2015
Sideantal 160
Bredde 200
Højde 320
Dybde 18
Vægt 400
Første udgave 2012
Oplagsdato 16. dec. 2015
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788799340828
ISBN-10 8799340828
EAN 9788799340828
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.