Georgisk Mad
228,75 kr
POD 3 - 6 dages lev. tid
ISBN
9788799340828
"Georgisk Mad" er den første georgiske kogebog på dansk. Den indeholder opskrifter på en lang række traditionelle, georgiske retter og en introduktion til landets historiske og kulturelle baggrund - ikke mindst landets drikke- og madkultur.
Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.
Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.
Forfatter | Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen;Rikke Elisabeth Frederiksen |
---|---|
Forlag | Forlaget Findes |
Indbinding | Paperback |
Product Type | paperback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. dec. 2015 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 200 |
Højde | 320 |
Dybde | 18 |
Vægt | 400 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 16. dec. 2015 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799340828 |
ISBN-10 | 8799340828 |
EAN | 9788799340828 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |