Mad der gør glad
Grøntsagsmad er ikke svært – og det smager ikke af klasket spinat med jord på.
Det er forrygende, foryngende, forfriskende, velsmagende, nemt at lave og giver energi og glæde til krop og sjæl.
Bogen er lavet til dig, der skal starte med en sund livsstil, allerede er i gang og mangler inspiration eller dig, der gerne vil prøve nogle af de nyeste trends indenfor sund livsstil.
I bogen “Mad, der gør glad” viser 6 af tidens dygtigste madbloggere og livsstilscoaches nogle af deres bedste, nemmeste og mest velsmagende opskrifter – fra chiagrød til cashewcheesecake – og med alternativer til alt, hvad danskerne normalt har på bordet, fra boller til frikadeller, nutella og saftevand.
Alle opskrifterne er uden gluten, sukker og laktose og tager udgangspunkt i den nyeste viden om grøntsager, frugt, superfood, kerner og nødder.
Mad, der gør glad er et velgørenhedsprojekt og hele overskuddet af salget går ubeskåret til Julemærkefonden, så når du køber bogen, køber ikke blot noget til dig selv, du støtter også en kærlig og vigtig sag. Læs mere om Julemærkefonden og Julemærkehjemmene her på hjemmesiden julemaerket.
De seks, der bidrager med opskrifter er:
Susanne Vang Søgård
Annette Saron
Anette Hoeg Nielsen
Maria Engbjerg
Luna Krause
Mette Glargaard
Forfatter | Mette Glargaard |
---|---|
Forlag | Grenen |
Thema koder | Sund mad og helsekost |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 14. jun. 2016 |
Sideantal | 125 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 14. jun. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799890538 |
ISBN-10 | 8799890534 |
EAN | 9788799890538 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |