Aarstidernes Kød

Af: Søren Ejlersen¤Jesper Carstensen¤Thomas Hess
150,00 kr
500
ISBN
9788756790420
Hvordan gør man det let, sofistikeret, grønt og sundt at spise kød til hverdag? Ved at lade kødet være det dejlige tilbehør. Det lyder måske baglæns, men i denne kogebog er grøntsagerne i fokus. Spis dig mæt i grøntsager og kulhydrater og brug kødet som den gode smag og et proteintilskud. Kød skal behandles ordentligt for at komme til sin ret, og det er denne erfaring, Thomas, Jesper og Søren fra Aarstiderne øser ud af. Deres opskrifter på grønne kødretter spænder over lam, okse, svin og kylling, og de har primært anvendt de gængse kødudskæringer, men de sjældnere som haler og andet er også med. Med denne bog får du lethed og velsmag i kødets univers. Gå på opdagelse i retter, der virker uden at tage pusten fra dit kogegen. Hverdagskød for grøntsagsnydere og gæstemad, som enhver har lyst til at sætte tænderne i.
Specifikationer
Forfatter Søren Ejlersen¤Jesper Carstensen¤Thomas Hess
Forlag Olivia
Indbinding Hæftet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 10. nov. 2008
Sideantal 206
Bredde 204
Højde 274
Dybde 16
Vægt 784
Første udgave 0
Oplagsdato 10. nov. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756790420
ISBN-10 8756790422
EAN 9788756790420
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.