Aarstidernes Kød
Af: Søren Ejlersen¤Jesper Carstensen¤Thomas Hess
150,00 kr
500
ISBN
9788756790420
Hvordan gør man det let, sofistikeret, grønt og sundt at spise kød til hverdag? Ved at lade kødet være det dejlige tilbehør. Det lyder måske baglæns, men i denne kogebog er grøntsagerne i fokus. Spis dig mæt i grøntsager og kulhydrater og brug kødet som den gode smag og et proteintilskud. Kød skal behandles ordentligt for at komme til sin ret, og det er denne erfaring, Thomas, Jesper og Søren fra Aarstiderne øser ud af. Deres opskrifter på grønne kødretter spænder over lam, okse, svin og kylling, og de har primært anvendt de gængse kødudskæringer, men de sjældnere som haler og andet er også med. Med denne bog får du lethed og velsmag i kødets univers. Gå på opdagelse i retter, der virker uden at tage pusten fra dit kogegen. Hverdagskød for grøntsagsnydere og gæstemad, som enhver har lyst til at sætte tænderne i.
Forfatter | Søren Ejlersen¤Jesper Carstensen¤Thomas Hess |
---|---|
Forlag | Olivia |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. nov. 2008 |
Sideantal | 206 |
Bredde | 204 |
Højde | 274 |
Dybde | 16 |
Vægt | 784 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. nov. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756790420 |
ISBN-10 | 8756790422 |
EAN | 9788756790420 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1352 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788756790420 | ![]() |
ISBN | 978-87-567-9042-0 | |
BOPISBN13 | 9788756790420 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Aarstidernes Kød | ![]() |
Varetekst | Aarstidernes Kød | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Aarstidernes kød | |
Varianttitel | Kød | |
EkspeditionsVaretekst | Aarstidernes Kød | ![]() |
BookScan-Titel | Aarstidernes Kød | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | kogebøger¤opskrifter | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Om hvordan man gør det let, sofistikeret, grønt og sundt at spise kød til hverdag. Ved at lade kødet være tilbehør til grøntsagerne og behandle det ordentligt. Opskrifterne på grønne kødretter spænder over lam, okse, svin og kylling, og forfatterne har primært anvendt de gængse kødudskæringer, men de sjældnere som haler og andet er også med | |
Forlagstekst | Hvordan gør man det let, sofistikeret, grønt og sundt at spise kød til hverdag? Ved at lade kødet være det dejlige tilbehør. Det lyder måske baglæns, men i denne kogebog er grøntsagerne i fokus. Spis dig mæt i grøntsager og kulhydrater og brug kødet som den gode smag og et proteintilskud. Kød skal behandles ordentligt for at komme til sin ret, og det er denne erfaring, Thomas, Jesper og Søren fra Aarstiderne øser ud af. Deres opskrifter på grønne kødretter spænder over lam, okse, svin og kylling, og de har primært anvendt de gængse kødudskæringer, men de sjældnere som haler og andet er også med. Med denne bog får du lethed og velsmag i kødets univers. Gå på opdagelse i retter, der virker uden at tage pusten fra dit kogegen. Hverdagskød for grøntsagsnydere og gæstemad, som enhver har lyst til at sætte tænderne i. | ![]() |
ForlagsNavn | Olivia | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2008 | |
Medforfatter | Søren Ejlersen, Jesper Carstensen, Thomas Hess | ![]() |
Fotograf | Columbus Leth | |
Bredde | 204 | ![]() |
Dybde | 16 | ![]() |
Højde | 274 | ![]() |
Vægt | 784 | ![]() |
Indbindingsform | 12 | ![]() |
Sider | 206 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2011-01-06 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 749 695 4 | |
FørsteUdgivÅr | 2008 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2008 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2008 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2008-11-10 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | und | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2008-05-08 | |
DagForSenesteÆndring | 2012-06-21 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20090305111628 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2008 | |
Ophavsangivelse | Søren Ejlersen¤Jesper Carstensen¤Thomas Hess | |
Personnavn | Ejlersen Søren Carstensen Jesper Hess Thomas | |
Post status | n | |
Post Type | e | |
Periodicums frekvens | ||
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | m | |
Udgivelsesstatus | f | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | a | |
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200907¤BKM200907¤DAT200911 | |
Udgivelsesår | 2008 |
Bøger i samme varegruppe: