Smagen af Afrika
Opdag den vidunderlige mad fra hele Afrika. Khadija Mohamud har i sin kogebog samlet alle sine livretter fra det store kontinents mange forskellige køkkener. Hun drømmer om, at mange flere vil lave skønne afrikanske retter i deres eget køkken i fremtiden.
Bogen har samlet over 50 forskellige aftensmadsretter, der ellers kan være svære at finde opskrifter på. Her er både kendte retter som shakshuka, tagine og jollof-ris, men også mindre velkendte ting, som er mindst lige så velsmagende: den gambianske ret domoda, kyllingegryde med peanutbutter, grøntsagsgryderetten shakalaka og zigni, som er en kraftfuld kødret fra Etiopien og Eritrea. Smage af Afrika er fuld af store smage, farver og masser af spændende madopdagelser.
KHADIJA MOHAMUD driver bloggen Khadijas køkken, der fokuserer på retter fra hele det afrikanske kontinent. Hendes kærlighed til mad startede, da hun var barn i hjemlandet Somalia, men da borgerkrigen brød ud, måtte familien flygte. Hun bor nu i Stockholm og arbejder fuld tid på sit madeventyr.
Undertitel | mad fra hele kontinentet |
---|---|
Forfatter | Khadija Mohamud |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. jan. 2024 |
Sideantal | 154 |
Bredde | 203 |
Højde | 269 |
Dybde | 19 |
Vægt | 714 |
Første udgave | 2024 |
Oplagsdato | 16. jan. 2024 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740696065 |
EAN | 9788740696066 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Sigurd Toftdahl Terkelsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |