Ali-Bab Gastronomisk håndbog
248,75 kr
På lager
ISBN
9788717042193
Ny udgave med forord af James Price.
Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen.
En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab
Undertitel | . |
---|---|
Forfatter | Ali-Bab |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. nov. 2011 |
Sideantal | 1096 |
Bredde | 185 |
Højde | 236 |
Dybde | 66 |
Vægt | 1647 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 11. nov. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788717042193 |
ISBN-10 | 8717042193 |
EAN | 9788717042193 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |