Ali-Bab Gastronomisk håndbog

Af: Ali-Bab
248,75 kr
På lager
ISBN
9788717042193
Ny udgave med forord af James Price. Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen. En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab
Specifikationer
Undertitel .
Forfatter Ali-Bab
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 11. nov. 2011
Sideantal 1096
Bredde 185
Højde 236
Dybde 66
Vægt 1647
Første udgave 0
Oplagsdato 11. nov. 2011
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788717042193
ISBN-10 8717042193
EAN 9788717042193
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.