Alias arabiske køkken
228,75 kr
500
ISBN
9788741364742
Alia Mansuri er født af syriske forældre og har levet hele sit liv i Danmark. Nu deler hun med entusiasme ud af de lækre retter fra det mellemøstlige køkken, hun er vokset op med - og det er et spændende møde! Det mellemøstlige køkken dækker over retter fra Ægypten, Jordan, Syrien, Libanon og Palæstina - og her er lækkerier at hente og inspiration af den mere farverige slags! Retterne er krydrede, overdådige og enkle, de er tillempet det skandinaviske, men alligevel meget forskellige fra det, vi normalt sætter på bordet på vore breddegrader. Alia præsenterer både de mest almindelige arabiske retter som falafel og arabisk omelet og sin families helt egne favoritter! Ingredienserne spænder bredt over fx lam, yoghurt, linser, kylling, rosenvand, garam masala, ris og pistacienødder. Her er hovedretter og småretter samt desserter, der får mundvandet til at løbe. Alt tilføjet Alias egne gode råd, oplevelser og opfordringer til blandt andet altid at have plads til en til ved det dækkede bord - mad og gæstfrihed hører uløseligt sammen i Alias univers. Smagsoplevelser fra Tusind og En Nat i moderne forklædning!
Forfatter | Alia Mansuri |
---|---|
Forlag | Thaning & Appel |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. nov. 2005 |
Sideantal | 141 |
Bredde | 174 |
Højde | 235 |
Dybde | 13 |
Vægt | 454 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788741364742 |
ISBN-10 | 8741364740 |
EAN | 9788741364742 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |