Alle tiders kogebog
97,50 kr
558
ISBN
9788787984027
Tips til vellykkede middage
Kunsten ved at servere en god middag er at have alt parat mindst en halv time før spisetid, så der er tid til at slappe af for alle. Det har denne kogebog taget højde for. De fleste retter er beregnet til servering i ovnfaste fade, som kan varmes igennem, mens man sidder i stuen med familie eller gæster. En middag planlægges, og hovedretten bestemmes. Men hvad skal man servere til forret, og hvad vil være pasende som dessert? Alle tiders kogebog løser problemet. De foreslåede forretter og desserter er tilpasset hovedretten både kulinarisk og farvemæssigt.
Kunsten ved at servere en god middag er at have alt parat mindst en halv time før spisetid, så der er tid til at slappe af for alle. Det har denne kogebog taget højde for. De fleste retter er beregnet til servering i ovnfaste fade, som kan varmes igennem, mens man sidder i stuen med familie eller gæster. En middag planlægges, og hovedretten bestemmes. Men hvad skal man servere til forret, og hvad vil være pasende som dessert? Alle tiders kogebog løser problemet. De foreslåede forretter og desserter er tilpasset hovedretten både kulinarisk og farvemæssigt.
Undertitel | 130 hverdag- og festmiddage sammensat i kulinarisk og farvemæssig harmoni |
---|---|
Forfatter | Grete Stuy |
Forlag | Billesø & Baltzer |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1982 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 30. nov. 2719 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788787984027 |
ISBN-10 | 8787984024 |
EAN | 9788787984027 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |