Almen fødevarehygiejne
175,00 kr
530
ISBN
9788770820349
| Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | CD-ROM |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Erhverv, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 11. jan. 2010 |
| Sideantal | 68 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2010 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788770820349 |
| ISBN-10 | 8770820341 |
| EAN | 9788770820349 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Michael Blæhr |

