Almen fødevarehygiejne
113,75 kr
På lager
ISBN
9788770821681
| Undertitel | basisuddannelse |
|---|---|
| Forfatter | Solveig Sørensen |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Ukendt |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 30 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2010 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 4 |
| ISBN-13 | 9788770821681 |
| ISBN-10 | 8770821682 |
| EAN | 9788770821681 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


