Almen fødevarehygiejne
113,75 kr
På lager
ISBN
9788770821681
Undertitel | basisuddannelse |
---|---|
Forfatter | Solveig Sørensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Ukendt |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 30 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788770821681 |
ISBN-10 | 8770821682 |
EAN | 9788770821681 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |