Almen fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen
77,50 kr
950
ISBN
9788778814296
Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser.
Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygiejniske problemstillinger og til egenkontrol i det daglige arbejde med maden.
Dette hæfte er beregnet til basisuddannelsen i fødevarehygiejne, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet
Specifikationer
Forfatter Solveig Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Årbøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 32
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788778814296
ISBN-10 8778814294
EAN 9788778814296
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.