Almen Fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
156,25 kr
554
ISBN
9788778819642
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).

Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.

18. udgave er opdateret til nyeste lovændringer.
Specifikationer
Undertitel Certifikatuddannelsen
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 68
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2008
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 18
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778819642
ISBN-10 8778819644
EAN 9788778819642
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.