Almen Fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
175,00 kr
554
ISBN
9788770821674
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).

Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

21. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd'rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
Specifikationer
Undertitel certifikatuddannelsen
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. aug. 2010
Sideantal 68
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 21
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788770821674
ISBN-10 8770821674
EAN 9788770821674
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.