Almen fødevarehygiejne

187,50 kr
554
ISBN
9788770823715
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme.

Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder:
Lovgivning og fødevarekontrol.

Hvad er mikroorganismer? Hvad lever de af? Hvor finder man dem?

Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg? Hvad skal man tjekke? Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m.m.

En udførlig forklaring af de svære ord.

Bogen henvender sig til certifikatuddannelsen i hygiejne, men er også velegnet til undervisningen i grundforløbsfaget Hygiejne.
Specifikationer
Undertitel Certifikatuddannelsen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. mar. 2013
Sideantal 103
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 1. mar. 2013
Oplag 1
Udgave 25
ISBN-13 9788770823715
ISBN-10 8770823715
EAN 9788770823715
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.