Almen fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen
91,25 kr
554
ISBN
9788778816894
Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser.

Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygiejniske problemstillinger og til egenkontrol i det daglige arbejde med maden.

Dette hæfte er beregnet til basisuddannelsen i fødevarehygiejne, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.
Specifikationer
Undertitel basisuddannelse
Forfatter Solveig Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 30
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788778816894
ISBN-10 8778816890
EAN 9788778816894
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.