Almen fødevarehygiejne
50,00 kr
950
ISBN
9788778812056
| Undertitel | basisuddannelse |
|---|---|
| Forfatter | Solveig Sørensen |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 30 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2000 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| ISBN-13 | 9788778812056 |
| ISBN-10 | 8778812054 |
| EAN | 9788778812056 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

