Almen Fødevarehygiejne
156,25 kr
554
ISBN
9788778817594
17. udgave ser anderledes og mindre omfangsrig ud! Men den indeholder stadig det samme stof.
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.
Undertitel | certifikatuddannelsen |
---|---|
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 2007 |
Sideantal | 68 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 17 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778817594 |
ISBN-10 | 8778817595 |
EAN | 9788778817594 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |