Almen Fødevarehygiejne
140,00 kr
554
ISBN
9788778816443
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.
Undertitel | certifikatuddannelse |
---|---|
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. mar. 2006 |
Sideantal | 80 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 15 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778816443 |
ISBN-10 | 8778816440 |
EAN | 9788778816443 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |