Almen Fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
140,00 kr
554
ISBN
9788778816443
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.
Specifikationer
Undertitel certifikatuddannelse
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. mar. 2006
Sideantal 80
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 15
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.
ISBN-13 9788778816443
ISBN-10 8778816440
EAN 9788778816443
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.