Almen fødevarehygiejne
138,75 kr
554
ISBN
9788778815644
Incl. CD-rom.
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Ikke oplyst |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. apr. 2005 |
Sideantal | 80 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 13 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778815644 |
ISBN-10 | 8778815649 |
EAN | 9788778815644 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |