Almen Fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
175,00 kr
530
ISBN
9788770820998
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).

Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

20. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd´rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.

På hjemmesiden kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.
Specifikationer
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 11. jan. 2010
Sideantal 68
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 20
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788770820998
ISBN-10 8770820996
EAN 9788770820998
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.