Almen Fødevarehygiejne
175,00 kr
530
ISBN
9788770820998
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
20. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd´rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
På hjemmesiden kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
20. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd´rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
På hjemmesiden kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 11. jan. 2010 |
Sideantal | 68 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 20 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770820998 |
ISBN-10 | 8770820996 |
EAN | 9788770820998 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |