Almen fødevarehygiejne
175,00 kr
554
ISBN
9788770820028
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
19. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Fra midten af marts 2009 medfølger igen cd´rommen, der i opdateret udgave supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.
19. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Fra midten af marts 2009 medfølger igen cd´rommen, der i opdateret udgave supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
Undertitel | certifikatuddannelsen |
---|---|
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 68 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 3 |
Udgave | 19 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770820028 |
ISBN-10 | 8770820023 |
EAN | 9788770820028 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |