Almen fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
175,00 kr
554
ISBN
9788770820028
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).

Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

19. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Fra midten af marts 2009 medfølger igen cd´rommen, der i opdateret udgave supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.
Specifikationer
Undertitel certifikatuddannelsen
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 68
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2008
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 3
Udgave 19
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788770820028
ISBN-10 8770820023
EAN 9788770820028
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.