Alt lykkes i en gasovn

Af: Ulrik Boesen, Niels Lillelund
127,50 kr
500
ISBN
9788790959418
En ny psykisk lidelse er opfundet; gastronomisk præstationsangst. Almindelige pæne mennesker gribes af panik, når de skal lave mad i skæret fra fjernsynets viltre kokke, der med store knive og store ord lægger linien.

Denne bogs udgangspunkt er, at hvis man finder det for svært, for uoverskueligt eller for tidskrævende, kan man bare lade være. Men hvis man vil, kan man have mange herlige timer i køkkenet. Med at drikke rødvin, fortælle gastronomiske og andre anekdoter - og lave mad. Med årstidens råvarer, med resterne fra i går, med trøfler og brisler - eller med det, man nu har.

Undervejs lærer man - næsten af sig selv - at lave god mad. Og ikke bare følge en opskrift, selv om der også er flere end 200 af dem i bogen.

Jyllands-Postens mad- og vinskribenter tager læseren med ud i køkkenet, hvor tonen er munter, behagelig og afslappet. Ude blandt de dampende gryder fortælles 16 vidtløftige historier, garneret med råd, tips og ideer om mad og vin. Alt sammen ud fra devisen:

Man skal tage mad og vin alvorligt . men så er det heller ikke værre.
Specifikationer
Undertitel en bog om at lave mad
Forfatter Ulrik Boesen, Niels Lillelund
Forlag JPBøger
Indbinding Ingen
Varegruppe Nedsat & Tilbud, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. sep. 2002
Sideantal 287
Bredde 208
Højde 235
Dybde 22
Vægt 921
Første udgave 0
Oplagsdato 23. sep. 2002
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788790959418
ISBN-10 8790959418
EAN 9788790959418
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.