Alt om vinsmagning
0,00 kr
555
ISBN
9788715104121
Alt om vinsmagning er en flere gange prisbelønnet bog, der giver en grundig indføring i, hvordan man beskriver, sammenligner og vurderer vin og samtidig afmystificerer vinsmagningens univers.
Bogen giver en grundig teoretisk indføring i, hvordan man smager på vin. Samtidig er den et praktisk og detaljeret vinsmagningskursus med 9 praktiske vinsmagninger, der ikke bare er lette at gå til for begynderen, men også er inspirerende for den mere erfarne vinsmager. Bogen er bygget op, så ens praktiske erfaring udbygges trin for trin, hvorigennem man bliver i stand til at se mønstre og forstå sammenhænge i de forskellige vine. Samtidig kan man fordybe sig i afsnit, der giver den nødvendige baggrundsviden.
Bogen indeholder viden, gode råd og tips om alle vinsmagningens aspekter, ni praktiske vinsmagninger, som kommer omkring alle centra-le vintyper, en gennemgang af alle de væsentligste druesorter, kort over de vigtigste vinproducerende lande og regioner samt gode råd om sammensætning af vin og mad.
Alt om vinsmagning er vinder af de prestigefyldte priser André Simon Drink Book of the Year 2000, Glenfiddich Drink Book of the Year 2001 og Prix du Champagne Lanson Gold Label Award 2001.
Bogen giver en grundig teoretisk indføring i, hvordan man smager på vin. Samtidig er den et praktisk og detaljeret vinsmagningskursus med 9 praktiske vinsmagninger, der ikke bare er lette at gå til for begynderen, men også er inspirerende for den mere erfarne vinsmager. Bogen er bygget op, så ens praktiske erfaring udbygges trin for trin, hvorigennem man bliver i stand til at se mønstre og forstå sammenhænge i de forskellige vine. Samtidig kan man fordybe sig i afsnit, der giver den nødvendige baggrundsviden.
Bogen indeholder viden, gode råd og tips om alle vinsmagningens aspekter, ni praktiske vinsmagninger, som kommer omkring alle centra-le vintyper, en gennemgang af alle de væsentligste druesorter, kort over de vigtigste vinproducerende lande og regioner samt gode råd om sammensætning af vin og mad.
Alt om vinsmagning er vinder af de prestigefyldte priser André Simon Drink Book of the Year 2000, Glenfiddich Drink Book of the Year 2001 og Prix du Champagne Lanson Gold Label Award 2001.
Forfatter | Michael Schuster |
---|---|
Forlag | Lademann |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. aug. 2002 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 210 |
Højde | 278 |
Dybde | 21 |
Vægt | 995 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. aug. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788715104121 |
ISBN-10 | 8715104125 |
EAN | 9788715104121 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Ole Lindegård Henriksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |