Anretning og servering - institution og reception
81,25 kr
950
ISBN
9788778810618
Hæftet dækker anretning og servering på institutioner og i cafeterier/kantiner samt en receptionists arbejdsområde. I institutionsdelen fokuseres bl.a. på produktionsformer og serveringsformer.I cafeteria/kantinedelen bl.a. på kundeservice og betjeningsformer. Fælles for begge er afsnit om portionering og emballering. I receptionistdelen er synsvinklen bl.a. arbejdsområder, herunder sikkerhed, kommunikation og planlægning af større arrangementer.
| Forfatter | Helle Koch, Hanne Hyldgaard Langager |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 104 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810618 |
| ISBN-10 | 8778810612 |
| EAN | 9788778810618 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

