Anretning og servering - institution og reception
81,25 kr
950
ISBN
9788778810618
Hæftet dækker anretning og servering på institutioner og i cafeterier/kantiner samt en receptionists arbejdsområde. I institutionsdelen fokuseres bl.a. på produktionsformer og serveringsformer.I cafeteria/kantinedelen bl.a. på kundeservice og betjeningsformer. Fælles for begge er afsnit om portionering og emballering. I receptionistdelen er synsvinklen bl.a. arbejdsområder, herunder sikkerhed, kommunikation og planlægning af større arrangementer.
Forfatter | Helle Koch, Hanne Hyldgaard Langager |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 104 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810618 |
ISBN-10 | 8778810612 |
EAN | 9788778810618 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |