Anretning og servering - institution og reception

Af: Helle Koch, Hanne Hyldgaard Langager
81,25 kr
950
ISBN
9788778810618
Hæftet dækker anretning og servering på institutioner og i cafeterier/kantiner samt en receptionists arbejdsområde. I institutionsdelen fokuseres bl.a. på produktionsformer og serveringsformer.I cafeteria/kantinedelen bl.a. på kundeservice og betjeningsformer. Fælles for begge er afsnit om portionering og emballering. I receptionistdelen er synsvinklen bl.a. arbejdsområder, herunder sikkerhed, kommunikation og planlægning af større arrangementer.
Specifikationer
Forfatter Helle Koch, Hanne Hyldgaard Langager
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 104
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 2
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778810618
ISBN-10 8778810612
EAN 9788778810618
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.