Anretning og servering - tjener
58,75 kr
950
ISBN
9788778810335
Anretning og servering - tjener omhandler først og fremmest det praktiske arbejde med at dække bord, servere og rydde af. Derudover sættes fokus på, hvad en god tjener er. Bagest i hæftet findes en liste over fagudtryk på 4 sprog.
Undertitel | Områdefag |
---|---|
Forfatter | Jan Sode |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 40 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810335 |
ISBN-10 | 8778810337 |
EAN | 9788778810335 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |