Anretning og servering - tjener
58,75 kr
950
ISBN
9788778810335
Anretning og servering - tjener omhandler først og fremmest det praktiske arbejde med at dække bord, servere og rydde af. Derudover sættes fokus på, hvad en god tjener er. Bagest i hæftet findes en liste over fagudtryk på 4 sprog.
| Undertitel | Områdefag |
|---|---|
| Forfatter | Jan Sode |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 40 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1997 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810335 |
| ISBN-10 | 8778810337 |
| EAN | 9788778810335 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





