Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles
298,75 kr
500
ISBN
9788702035520
De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere.
Forfatter | Anthony Bourdain |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. jun. 2005 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 188 |
Højde | 243 |
Dybde | 36 |
Vægt | 1098 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 10. jun. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702035520 |
ISBN-10 | 8702035529 |
EAN | 9788702035520 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Susanne Staun |
Omslagsillustrator | Helicopter, New York |
Illustreret i farver/sh | Nej |