Antonio Carluccio’s pasta

Af: Antonio Carluccio
248,75 kr
På lager
ISBN
9788717044050
Antonio Carluccio, den ukronede Godfather af det italienske køkken, er tilbage – og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket, spist, fremstillet og tilberedt pasta, og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.

Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om, hvilken type pasta, der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på, hvordan frisk pasta fremstilles.

Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter, der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper, hovedretter, salater og endda desserter, der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).
Specifikationer
Forfatter Antonio Carluccio
Forlag Nyt Nordisk Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 17. sep. 2014
Sideantal 224
Bredde 212
Højde 262
Dybde 26
Vægt 1165
Første udgave 2014
Oplagsdato 17. sep. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717044050
ISBN-10 8717044057
EAN 9788717044050
Sprog dan
Orignalsprog ger
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.