Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 1, Gastronomi
82,50 kr
950
ISBN
9788778810892
Hæftet omhandler råvarer og deres behandling. Emnerne er udskæring af forskellige kødtyper samt gennemgang af fisk, skaldyr og krydderier. Hæftet rummer også tilberedningsmetoder og en liste med fagudtryk.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Ikke oplyst |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 50 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788778810892 |
ISBN-10 | 8778810892 |
EAN | 9788778810892 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |