Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 1, Gastronomi

82,50 kr
950
ISBN
9788778810892
Hæftet omhandler råvarer og deres behandling. Emnerne er udskæring af forskellige kødtyper samt gennemgang af fisk, skaldyr og krydderier. Hæftet rummer også tilberedningsmetoder og en liste med fagudtryk.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Ikke oplyst
Product Type Danske bøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 50
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 3
ISBN-13 9788778810892
ISBN-10 8778810892
EAN 9788778810892
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.