Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 1, Tjenerens arbejdsfunktioner
82,50 kr
950
ISBN
9788778810915
Tjeneren skal være kompetent og yde god betjening over for kunden. Hæftet omhandler opdækning, foldning af servietter, gæstebetjening og service. Med et afsnit om udenlandske spisevaner.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Ikke oplyst |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 50 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788778810915 |
ISBN-10 | 8778810914 |
EAN | 9788778810915 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |