Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 2, Gastronomi
82,50 kr
950
ISBN
9788778811387
Gode råd og vejledning om, hvordan den perfekte menu sammensættes. Emnerne er blandt andet supper, saucer, mejeriprodukter og desserter.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 41 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788778811387 |
ISBN-10 | 8778811384 |
EAN | 9788778811387 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |