Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 2, Gastronomi
82,50 kr
950
ISBN
9788778811387
Gode råd og vejledning om, hvordan den perfekte menu sammensættes. Emnerne er blandt andet supper, saucer, mejeriprodukter og desserter.
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
|---|---|
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 41 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 3 |
| ISBN-13 | 9788778811387 |
| ISBN-10 | 8778811384 |
| EAN | 9788778811387 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

