Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 3, Gastronomi
82,50 kr
950
ISBN
9788775108329
Tjeneren skal have styr på varekundskab, korrespondance og faglig kalkulation. Desuden gennemgås forskellige oste og desserter. Endelig beskriver hæftet kunde-/leverandørkontakt. Med opgaver.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Ikke oplyst |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 37 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1994 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788775108329 |
ISBN-10 | 8775108321 |
EAN | 9788775108329 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |