Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 3, Gastronomi
82,50 kr
950
ISBN
9788775108329
Tjeneren skal have styr på varekundskab, korrespondance og faglig kalkulation. Desuden gennemgås forskellige oste og desserter. Endelig beskriver hæftet kunde-/leverandørkontakt. Med opgaver.
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
|---|---|
| Indbinding | Ikke oplyst |
| Product Type | Danske bøger |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 37 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1994 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| ISBN-13 | 9788775108329 |
| ISBN-10 | 8775108321 |
| EAN | 9788775108329 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

