Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 3, Gastronomi

82,50 kr
950
ISBN
9788775108329
Tjeneren skal have styr på varekundskab, korrespondance og faglig kalkulation. Desuden gennemgås forskellige oste og desserter. Endelig beskriver hæftet kunde-/leverandørkontakt. Med opgaver.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Ikke oplyst
Product Type Danske bøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 37
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1994
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 0
ISBN-13 9788775108329
ISBN-10 8775108321
EAN 9788775108329
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.