Arbejdsmiljø
175,00 kr
554
ISBN
9788778816788
Arbejdsmiljø styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og giver eleverne forudsætninger for at erhverve sig viden om arbejdsmiljø samt forudsætninger for at medvirke til varetagelse af sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver.
Det indeholder følgende afsnit:
Indledning - Om påvirkningerne i arbejdsmiljøet;
Baggrund - Om lovgivningen og om arbejdsmiljøapparatet;
Redskaber - Om sikkerhedsorganisationen, arbejdspladsvurderinger, arbejdspladsbrugsanvisninger m.m.;
Psykisk arbejdsmiljø - Om takt og tone, mobning, personalepolitik, stress, sexchikane og brug af narkotika;
Fysisk arbejdsmiljø - Om stegeos og glatte gulve; løfte- og bæreteknikker, skader ved servering, eksem og allergi samt passiv rygning;
Hviletid - Reglerne herom;
Arbejdsskader - Om mulighederne for kompensation;
Hjælp dig selv - Gode råd til kendte problemer.
Overalt understøttes indlæringen af eksempler fra gastronomens og tjenerens hverdag.
Det indeholder følgende afsnit:
Indledning - Om påvirkningerne i arbejdsmiljøet;
Baggrund - Om lovgivningen og om arbejdsmiljøapparatet;
Redskaber - Om sikkerhedsorganisationen, arbejdspladsvurderinger, arbejdspladsbrugsanvisninger m.m.;
Psykisk arbejdsmiljø - Om takt og tone, mobning, personalepolitik, stress, sexchikane og brug af narkotika;
Fysisk arbejdsmiljø - Om stegeos og glatte gulve; løfte- og bæreteknikker, skader ved servering, eksem og allergi samt passiv rygning;
Hviletid - Reglerne herom;
Arbejdsskader - Om mulighederne for kompensation;
Hjælp dig selv - Gode råd til kendte problemer.
Overalt understøttes indlæringen af eksempler fra gastronomens og tjenerens hverdag.
Undertitel | Køkken Hotel Restaurantuddannelse |
---|---|
Forfatter | Henrik Hansen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Arbejdsmedicin, Arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 69 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
Serie | Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778816788 |
ISBN-10 | 8778816785 |
EAN | 9788778816788 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |