Arbejdsplanlægning
170,00 kr
På lager
ISBN
9788778810663
Arbejdsplanlægning beskriver, hvordan arbejdsgangene i et storkøkken planlægges bedst muligt. Den omhandler efter en historisk gennemgang forskellige måder at organisere arbejdet på. Derefter gives eksempler på tilrettelæggelse af kostproduktionen og de værktøjer, der findes til dette. Endelig beskæftiger bogen sig med kvalitetskontrol fra råvare til færdigt produkt
Forfatter | Susanne Ross |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 93 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788778810663 |
ISBN-10 | 8778810663 |
EAN | 9788778810663 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |