BAG GLUTENFRIT
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702155556
Endelig er der en seriøs bagebog, som også giver en LYST til at bage glutenfrit. Madbillederne i BAG GLUTENFRIT er ikke kun smukke og sanselige, de giver også læserne blod på tanden til at bage brød og kager uden gluten.
Flere og flere mennesker vælger af spise glutenfrit, enten fordi de er nødt til det (glutenallergikere,) eller fordi de føler, at de får det bedre af det (glutenintolerante). Bogen indeholder cirka 50 glutenfrie opskrifter på brød, kager, grød, mysli, pandekager, pizzaer og tærter. Opskrifterne er enkle og lette at gå til. Bagest i bogen findes et fremragende minileksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegynderne kan få et indblik i den glutenfrie verden.
Undertitel | Fra brød og baguette til brownie |
---|---|
Forfatter | Karin Moberg;Oscar Målevik;Stefan Wettainen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Diæter og slankekure, Kogebøger med/for børn, Specielle diæter, Sund mad og helsekost |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. feb. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 206 |
Højde | 268 |
Dybde | 22 |
Vægt | 763 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 17. feb. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702155556 |
ISBN-10 | 8702155556 |
EAN | 9788702155556 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Ea Tryggvason Bay |
Artist | Erik Justesen |
Omslagsgrafiker | Erik Justesen |
Illustreret i farver/sh | Nej |