Bager- og konditorbogen
505,00 kr
På lager
ISBN
9788770825221
En bog man bliver lækkersulten af!
Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.
Rigt illustreret og med stift bind
Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.
Rigt illustreret og med stift bind
| Forfatter | Det Faglige Fællesudvalg - |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Undervisningsmidler |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 20. nov. 2015 |
| Sideantal | 304 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2009 |
| Oplagsdato | 20. nov. 2015 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788770825221 |
| ISBN-10 | 877082522X |
| EAN | 9788770825221 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



