Bager- og konditorbogen
486,25 kr
På lager
ISBN
9788770825221
En bog man bliver lækkersulten af!
Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.
Rigt illustreret og med stift bind
Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.
Rigt illustreret og med stift bind
Forfatter | . |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Undervisningsmidler |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 20. nov. 2015 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 20. nov. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788770825221 |
ISBN-10 | 877082522X |
EAN | 9788770825221 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |