Bager- og konditorbogen

Af: .
486,25 kr
På lager
ISBN
9788770825221
En bog man bliver lækkersulten af!

Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.

Rigt illustreret og med stift bind
Specifikationer
Forfatter .
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Undervisningsmidler
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 20. nov. 2015
Sideantal 304
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2009
Oplagsdato 20. nov. 2015
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788770825221
ISBN-10 877082522X
EAN 9788770825221
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.