Bagerhåndbogen
261,25 kr
På lager
ISBN
9788778810175
Et fremragende hjælpemiddel, der giver hele den nødvendige baggrundsviden om de grundlæggende recepter, alle bagere skal kende. Praktiske råd og vink gives undervejs. Efter hver type bagværk er der anbragt tomme skemaer, som eleven kan udfylde med egne notater. Bogens format gør den nem at bruge i bageriet, når man er i praktik. Et solidt grundlag i den daglige undervisning.
Forfatter | Henrik Jørgensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Thema koder | Undervisningsmidler |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788778810175 |
ISBN-10 | 8778810175 |
EAN | 9788778810175 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |