Bagværk
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740678581
Det er på tide at begynde at lave virkelig godt bagværk igen. Store, lækre, klistrede kager med masser af smovset fyld.
Kageelskeren og topkonditoren Daniel Lindeberg deler ud af sine bedste kneb til at lykkes med kagebagningen, og bogens 45 opskrifter viser, hvor varieret og spændende et udvalg af kager, man kan lave i sit eget køkken.
Lær, hvordan du smartest planlægger din kagebagning, og hvordan du på én gang kan bage flere forskellige slags kager af samme dej. Bogen er pædagogisk opdelt i de fem grunddeje: hvededej, vallonsk dej, briochedej, croissantdej og safrandej. Bogen er desuden fuld af tips og tricks.
Undertitel | snegle og snurrer, boller og brioche |
---|---|
Forfatter | Daniel Lindeberg |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. maj 2022 |
Sideantal | 174 |
Bredde | 197 |
Højde | 246 |
Dybde | 24 |
Vægt | 800 |
Første udgave | 2022 |
Oplagsdato | 27. maj 2022 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 874067858X |
EAN | 9788740678581 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Sigurd Toftdahl Terkelsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |