Beretninger fra fremmede køkkener
298,75 kr
500
ISBN
9788702128093
Tag på gastronomisk eventyr med kokken Nikolaj Kirk, når han besøger folk i fremmede lande som Papua Ny Guinea, Grønland og Namibia. Fra bunden af alverdens bulede blikgryder rapporterer han med stor respekt om primitive folkestammers fantasifulde udnyttelse af naturens råvarer. Opskrifterne spænder fra komave med kalvefødder, stegte græshopper og myrer i jordnøddegrød.
Forfatter | Nikolaj Kirk |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Biografier: generelle, Kogebøger af kendte personer, Mad og drikke osv., Nationale og regionale køkkener, Samfund og kultur: generelt |
Varegruppe | Biografier & erindringer |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. okt. 2013 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 176 |
Højde | 248 |
Dybde | 24 |
Vægt | 584 |
Antal medie/filer | 1 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 14. okt. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702128093 |
ISBN-10 | 8702128093 |
EAN | 9788702128093 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Henriette Wiberg Danielsen |
Omslagsgrafiker | Christina Meyer Bengtsson |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Søren Zeuth, Kollaps |