Bogen om ost

Af: Kirsten Iversen og Lone Hindø
235,00 kr
På lager
ISBN
9788799293643
Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den.
Specifikationer
Undertitel mild, moden, mangfoldig. Lav din egen ost
Forfatter Kirsten Iversen og Lone Hindø
Forlag Forlaget Niche
Indbinding Hardback
Thema koder Landbrugserhverv og primære erhverv, Mælkeproduktion
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 29. nov. 2011
Sideantal 135
Bredde 196
Højde 217
Dybde 13
Vægt 487
Første udgave 2011
Oplagsdato 18. dec. 2018
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788799293643
ISBN-10 8799293641
EAN 9788799293643
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Kirsten Iversen og Lone Hindø
Omslagsgrafiker Majken Hindø
Omslagsillustrator Gunnar Knudsøø Jensen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Gunnar Knudsøø Jensen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.