Brød, grød og korn
48,75 kr
På lager
ISBN
9788792894526
Korn er kommet til ære og værdighed i det nye, nordiske køkken, og det er velfortjent. Korn og især fuldkorn er en næringsrig fødevare, der kan varieres i det uendelige. Bogen indeholder bl.a. opskrifter som byggrød med luftigt lakridssmør og rugotto med urter og friske asparges. Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne og oplysning om deres placering i kostpyramiden. Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger.
Undertitel | fra Samvirke |
---|---|
Forfatter | Mia Irene Kristensen |
Forlag | samvirke |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. jul. 2014 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 154 |
Højde | 196 |
Dybde | 12 |
Vægt | 261 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. jul. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Mad fra Samvirke |
ISBN-13 | 9788792894526 |
ISBN-10 | 8792894526 |
EAN | 9788792894526 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Christel Frydkjær |
Illustreret i farver/sh | Nej |