Brød, grød og korn

Af: Mia Irene Kristensen
48,75 kr
På lager
ISBN
9788792894526
Korn er kommet til ære og værdighed i det nye, nordiske køkken, og det er velfortjent. Korn og især fuldkorn er en næringsrig fødevare, der kan varieres i det uendelige. Bogen indeholder bl.a. opskrifter som byggrød med luftigt lakridssmør og rugotto med urter og friske asparges. Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne og oplysning om deres placering i kostpyramiden. Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger.
Specifikationer
Undertitel fra Samvirke
Forfatter Mia Irene Kristensen
Forlag samvirke
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. jul. 2014
Sideantal 0
Bredde 154
Højde 196
Dybde 12
Vægt 261
Første udgave 2014
Oplagsdato 21. jul. 2014
Oplag 1
Udgave 1
Serie Mad fra Samvirke
ISBN-13 9788792894526
ISBN-10 8792894526
EAN 9788792894526
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Christel Frydkjær
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.