Brød med bid i
Af: Richard Bertinet
268,75 kr
555
ISBN
9788761404855
Brød med bid i indeholder opskrifter på brød af forskellige typer dej - alle lavet med naturlige ingredienser og med mange forskellige slags mel, som f.eks. ekstra proteinrigt hvedemel, rug, spelt, kamut, kastanje- og boghvedemel.
Richard Bertinets specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftigt brød. Følg hans detaljerede trin for trin-vejledninger og bag dejlige, velsmagende brød og søde sager: Surdejsbrød - Baguetter - flerkornsbrød - rugbrød - ciabatta - bagels - - blinier - croissanter - briocher - boller med frugt - ingefærkiks.
Om forfatteren:
Richard Bertinet har været professionel bager det meste af sit liv - først i Frankrig og nu i England. Han har stiftet koge-/bageskolen THE BERTINET KITCHEN, hvor han selv underviser. Ikke mindst hans brødbagningskurser er meget efterspurgte blandt kokke i både Skandinavien, Frankrig og England. Richard Bertinets første bog BAG SELV BRØD udkom på dansk i 2006. Den har vundet adskillige priser i England og USA.
Richard Bertinets specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftigt brød. Følg hans detaljerede trin for trin-vejledninger og bag dejlige, velsmagende brød og søde sager: Surdejsbrød - Baguetter - flerkornsbrød - rugbrød - ciabatta - bagels - - blinier - croissanter - briocher - boller med frugt - ingefærkiks.
Om forfatteren:
Richard Bertinet har været professionel bager det meste af sit liv - først i Frankrig og nu i England. Han har stiftet koge-/bageskolen THE BERTINET KITCHEN, hvor han selv underviser. Ikke mindst hans brødbagningskurser er meget efterspurgte blandt kokke i både Skandinavien, Frankrig og England. Richard Bertinets første bog BAG SELV BRØD udkom på dansk i 2006. Den har vundet adskillige priser i England og USA.
Forfatter | Richard Bertinet |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. feb. 2008 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 28. dec. 2008 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788761404855 |
ISBN-10 | 8761404853 |
EAN | 9788761404855 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Inge Bielefeldt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 555 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788761404855 | ![]() |
ISBN | 978-87-614-0485-5 | |
BOPISBN13 | 9788761404855 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Brød med bid i | ![]() |
Varetekst | Bertinet: Brød med bid i | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | Crust - bread to get your teeth into | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Brød med bid i | |
EkspeditionsVaretekst | Brød med bid i | ![]() |
BookScan-Titel | Brød med bid i | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | brød¤bagning¤bagebøger¤opskrifter | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Opskrifter med forskellige typer dej, hvor den specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og lugtigt brød. Trin for trin vejledninger til velsmagende brød og søde sager | |
Forlagstekst | Brød med bid i indeholder opskrifter på brød af forskellige typer dej - alle lavet med naturlige ingredienser og med mange forskellige slags mel, som f.eks. ekstra proteinrigt hvedemel, rug, spelt, kamut, kastanje- og boghvedemel. Richard Bertinets specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftigt brød. Følg hans detaljerede trin for trin-vejledninger og bag dejlige, velsmagende brød og søde sager: Surdejsbrød - Baguetter - flerkornsbrød - rugbrød - ciabatta - bagels - - blinier - croissanter - briocher - boller med frugt - ingefærkiks. Om forfatteren: Richard Bertinet har været professionel bager det meste af sit liv - først i Frankrig og nu i England. Han har stiftet koge-/bageskolen THE BERTINET KITCHEN, hvor han selv underviser. Ikke mindst hans brødbagningskurser er meget efterspurgte blandt kokke i både Skandinavien, Frankrig og England. Richard Bertinets første bog BAG SELV BRØD udkom på dansk i 2006. Den har vundet adskillige priser i England og USA. | ![]() |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2008. 2. oplag. 2008 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave. 2008 | |
Forfatterefternavn | Bertinet | ![]() |
Forfatterfornavn | Richard | ![]() |
Fotograf | Jean Cazals | |
Oversætter | Inge Bielefeldt | |
Bredde | 231 | ![]() |
Dybde | 19 | ![]() |
Højde | 261 | ![]() |
Vægt | 976 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 159 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2008-02-18 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.12 | |
ThemaKode | WBVS | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 719 825 2 | |
FørsteUdgivÅr | 2008 | |
Oplag | 2 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2008 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2008 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2011-12-19 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2008-02-25 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2007-11-02 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-12-17 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20081204142533 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2008 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Uændret optryk | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
EfterfølgendeUdgivelsesår | 2008 | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200816¤BKM200816¤BKX200815¤DAT200850 | |
Udgivelsesår | 2008 |
Bøger i samme varegruppe: