Cafeteria- og kantineassistent, Ernæringslære og kostplanlægning 3
75,00 kr
950
ISBN
9788778813381
Ernæringslære og kostplanlægningCafeteria- og kantineassistent 3
Hæftet beskriver de energigivende stoffer som kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Kostsammensætning og andre kostformer som for eksempel vegetarkost gennemgås. Der gives anvisning på, hvordan man udregner næringsdeklarationer og får kendskab til forskellige tilsætningsstoffer.
Hæftet beskriver de energigivende stoffer som kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Kostsammensætning og andre kostformer som for eksempel vegetarkost gennemgås. Der gives anvisning på, hvordan man udregner næringsdeklarationer og får kendskab til forskellige tilsætningsstoffer.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Kunst |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 47 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788778813381 |
ISBN-10 | 8778813387 |
EAN | 9788778813381 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Artist | Jette Bork-Johansen |
Illustreret i farver/sh | Nej |