Cafeteria- og kantineassistent, Grundtilberedning og varekendskab 2
93,75 kr
950
ISBN
9788778810434
Grundtilberedning og varekendskab Cafeteria- og kantineassistent 2Grundtilberedningsafsnittet omhandler tilberedning af fonde til saucer samt fremstilling af grundsaucer. Varekendskabsafsnittet beskriver brug og tilberedning af grønsager samt krydderurter, krydderier og frugter.
| Forfatter | Finn S. Kristensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 87 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788778810434 |
| ISBN-10 | 8778810434 |
| EAN | 9788778810434 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
