Cafeteria- og kantineassistent, Grundtilberedning og varekendskab 2

Af: Finn S. Kristensen
93,75 kr
950
ISBN
9788778810434
Grundtilberedning og varekendskab Cafeteria- og kantineassistent 2Grundtilberedningsafsnittet omhandler tilberedning af fonde til saucer samt fremstilling af grundsaucer. Varekendskabsafsnittet beskriver brug og tilberedning af grønsager samt krydderurter, krydderier og frugter.
Specifikationer
Forfatter Finn S. Kristensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 87
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 2
ISBN-13 9788778810434
ISBN-10 8778810434
EAN 9788778810434
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.