Cafeteria- og kantineassistent, Grundtilberedning og varekendskab 2
93,75 kr
950
ISBN
9788778810434
Grundtilberedning og varekendskab Cafeteria- og kantineassistent 2Grundtilberedningsafsnittet omhandler tilberedning af fonde til saucer samt fremstilling af grundsaucer. Varekendskabsafsnittet beskriver brug og tilberedning af grønsager samt krydderurter, krydderier og frugter.
Forfatter | Finn S. Kristensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 87 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788778810434 |
ISBN-10 | 8778810434 |
EAN | 9788778810434 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |