Chili
62,50 kr
På lager
ISBN
9788793647152
Fag: Biologi/kemi.
Temahæfte til naturvidenskabeligt grundforløb der omhandler viden om smagssansen og den kemiske og økologiske baggrund for chilifrugters skarpe smag.
| Undertitel | Temahæfte til NV |
|---|---|
| Forfatter | Henrik Amtoft Neubauer, Jens Christian Thybo Weibel |
| Forlag | Nucleus Forlag ApS |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Undervisningsmidler: biologi |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EXT |
| Udgivelsesdato | 27. sep. 2019 |
| Sideantal | 48 |
| Bredde | 170 |
| Højde | 240 |
| Dybde | 6 |
| Vægt | 145 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 27. sep. 2019 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-10 | 8793647158 |
| EAN | 9788793647152 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Foreword Author | Forfattere og forlag |
| Artist | Elin Steffensen, Griffle |
| Omslagsillustrator | Elin Steffensen, Griffle |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





