Chili
62,50 kr
På lager
ISBN
9788793647152
Fag: Biologi/kemi.
Temahæfte til naturvidenskabeligt grundforløb der omhandler viden om smagssansen og den kemiske og økologiske baggrund for chilifrugters skarpe smag.
Undertitel | Temahæfte til NV |
---|---|
Forfatter | Henrik Amtoft Neubauer, Jens Christian Thybo Weibel |
Forlag | Nucleus Forlag ApS |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Undervisningsmidler: biologi |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EXT |
Udgivelsesdato | 27. sep. 2019 |
Sideantal | 48 |
Bredde | 170 |
Højde | 240 |
Dybde | 6 |
Vægt | 145 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 27. sep. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8793647158 |
EAN | 9788793647152 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Forfattere og forlag |
Artist | Elin Steffensen, Griffle |
Omslagsillustrator | Elin Steffensen, Griffle |
Illustreret i farver/sh | Nej |