Chokolade
148,75 kr
500
ISBN
9788702023664
Fjerde udgave af Claus Meyers bog for chokoholics! Alt om chokolade: redskaber, chokoladetyper og teknikker, opskrifter på alt fra kager og desserter til is og drikke samt hovedretter. Derudover gennemgang af chokoladens historie samt registre med adresser m.m. Rigt illustreret.
Forfatter | Claus Meyer Nielsen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. dec. 2003 |
Sideantal | 168 |
Bredde | 232 |
Højde | 216 |
Dybde | 16 |
Vægt | 710 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 15. dec. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788702023664 |
ISBN-10 | 8702023660 |
EAN | 9788702023664 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsillustrator | Birger Gregers Sørensen - Birger Gregers Design |
Illustreret i farver/sh | Nej |