Chokolade

Af: Claus Meyer Nielsen
148,75 kr
500
ISBN
9788702023664
Fjerde udgave af Claus Meyers bog for chokoholics! Alt om chokolade: redskaber, chokoladetyper og teknikker, opskrifter på alt fra kager og desserter til is og drikke samt hovedretter. Derudover gennemgang af chokoladens historie samt registre med adresser m.m. Rigt illustreret.
Specifikationer
Forfatter Claus Meyer Nielsen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. dec. 2003
Sideantal 168
Bredde 232
Højde 216
Dybde 16
Vægt 710
Første udgave 2003
Oplagsdato 15. dec. 2003
Oplag 1
Udgave 4
ISBN-13 9788702023664
ISBN-10 8702023660
EAN 9788702023664
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsillustrator Birger Gregers Sørensen - Birger Gregers Design
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.