Chokolade
148,75 kr
500
ISBN
9788702023664
Fjerde udgave af Claus Meyers bog for chokoholics! Alt om chokolade: redskaber, chokoladetyper og teknikker, opskrifter på alt fra kager og desserter til is og drikke samt hovedretter. Derudover gennemgang af chokoladens historie samt registre med adresser m.m. Rigt illustreret.
| Forfatter | Claus Meyer Nielsen |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. dec. 2003 |
| Sideantal | 168 |
| Bredde | 232 |
| Højde | 216 |
| Dybde | 16 |
| Vægt | 710 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 15. dec. 2003 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 4 |
| ISBN-13 | 9788702023664 |
| ISBN-10 | 8702023660 |
| EAN | 9788702023664 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsillustrator | Birger Gregers Sørensen - Birger Gregers Design |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



