Chokolade
Bogen Chokolade giver dig en fantastisk samling lækre, luksuriøse opskrifter som alle er lette at følge og enkle at lave. Uanset om du leder efter den perfekte måde at afslutte en middag til din familie og venner, eller bare en overbærende godbid for dig selv, finder du et lækkert udvalg af muligheder - fra enkle og traditionelle opskrifter til udsøgte og innovative desserter.
Fra saucer til desserter til tærter, kiks, kager og drikkevarer - giver bogen chokolade dig inspiration til alsidighed og bedøvelse. Uanset om du vil diske op med den mest utrolige og enkle mousse, eller hengive dig til en syndig klæbrig chokoladekage, dækker denne bog det hele.
Du bliver inspireret og får de bedste opskrifter til at forkæle familien. Alt fra chokolade trøfler, frugt anretninger doseret med chokoladesauce, varm chokolade - til opskrifter på skinnende chokolade is, hvor smag, teksturer og aromaer altid er fuldstændig berusende.
Fra nybegyndere og mere erfarne kokke er denne en bibel for chokolade elskere.
Undertitel | Himmelske opskrifter på desserter, kager og andre guddommelige lækkerier |
---|---|
Forfatter | Jennifer Donovan |
Forlag | Paludans forlag |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. mar. 2015 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 182 |
Højde | 244 |
Dybde | 17 |
Vægt | 598 |
Første udgave | 9 |
Oplagsdato | 9. mar. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788772307435 |
ISBN-10 | 8772307439 |
EAN | 9788772307435 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Ejler Hinge-Christensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |