Cocktails
248,75 kr
500
ISBN
9788793314399
Dette er en bog om cocktails for hjemmebryggere, cocktailentusiaster og andet godtfolk, der holder af en spændende og velsmagende drink. Bogen giver en grundlæggende forståelse for, hvordan cocktails, limonader og snapse opbygges og sammensættes. Opskrifterne fokuserer på lokale og dyrkbare råvarer, er delt op i 4 forskellige sæsonmenuer, der instruerer i, hvordan drinks kan mikses i forskellige sværhedsgrader. Den har herudover forslag og ideer til, hvordan de forskellige drinks kan kombineres med spændende og utraditionelle snacks.
Hr. Urth er barchef på den anmelderroste restaurant ”no.2”. Holder mange foredrag og kurser, og desuden underviser han blandt andre skandinaviske bartendere i brugen af akvavit i cocktails. Hr. Urths egen udviklede taffelakvavit rammer hylderne i løbet af sommeren 2015.
Bogens snackmester er hr. Urths bror, Asbjørn Urth, der er kok på Bistro Pastis i København.
De mange flotte og kreative billeder i bogen er skabt af fotografen Mikkel Vigholt, der arbejder som kunst- og modefotograf over det meste af verden.
Undertitel | Hr. Urths flydende almanak for hjemmebryggere |
---|---|
Forfatter | Sune Urth |
Forlag | muusmann'forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer, Mad og drikke: spiritus og cocktails |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. nov. 2015 |
Sideantal | 201 |
Bredde | 222 |
Højde | 288 |
Dybde | 18 |
Vægt | 1020 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 4. nov. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Muusmann'gastro |
ISBN-13 | 9788793314399 |
ISBN-10 | 8793314396 |
EAN | 9788793314399 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |